groter lettertype
standaard lettertype
kleiner lettertypeIn Nieuwpoort, tussen de kaai ( ± 400 m ) en de zee ( ± 700 m ) ligt het pittoreske restaurant Ter Polder …

Daar wordt U verwend sinds 2001 door chef – uitbater Danny Vandecappelle met heerlijke vis- en vleesgerechten. Danny genoot zijn opleiding in de hotelschool Ter groene poorte en deed ondermeer stage in sterrenrestaurant Gravin Van Buren (Nederland) en slagerij Dierendonck.

Het interieur werd vernieuwd in 2010 en kreeg een moderne maar toch tevens een landelijke sfeer aangemeten. Zowel in het restaurant als in de originele “Voute” kunnen 40 personen genieten van een betaalbare en kwaliteitsvolle keuken. Bij zachte temperaturen is het dubbel genieten op het terras met uitzicht op onze fontein.

De kaart is beperkt, maar wordt aangevuld met een maandelijkse seizoensmenu, menu “Jeanne Panne”, en lunchmenu. Het geheel wordt afgewerkt met een uitgebalanceerde wijnkaart met een mengeling van franse en wereldwijnen, ook hier goede kwaliteit voor een leuke prijs.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een kinderkaart. Er is ook een speelplein waarin de kleinsten onderons kunnen ravotten in een veilige omgeving. Ook groepen van 40 personen zoals communies, lentefeesten, verjaardagen,… zijn hier meer dan welkom. Daarbij is onze privé parking juist voor het restaurant een grote troef.

Conclusie: Restaurant Ter Polder biedt zijn gasten een betaalbare kwaliteitsvolle gastronomie in een landelijke sfeer…
De nabijheid van de zee inspireert er tot dromen van vakantie.